Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| bakker |
1 Mar 2005, 17:43:35
Коментар
|
|
Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderator Team Коментари: 545 Регистриран: February-24 05 От: Пловдив/София Потребител No.: 20 |
Телефонът за спешни случаи 112 ще бъде на подчинение на МВР. Решение за това ще бъде внесено на заседание на правителството до две седмици. На този номер гражданите ще могат да съобщават за произшествия, пожар, бедствия и аварии. Обажданията ще бъдат безплатни. През март кабинетът ще одобри и договор с канадска фирма за изграждането на системата. Стойността му ще бъде около US$ 8-9 млн., които ще плати инвеститорът, а държавата ще върне средствата през следващите 33 години.
|
| Rossan |
3 Mar 2005, 21:09:53
Коментар
|
|
Новак ![]() Група: Members Коментари: 71 Регистриран: February-24 05 Потребител No.: 12 |
Така баща ми се занимава с "пускането" на този телефон в момента и мога да кажа, че това ще стане чак след Май. А иначе с него България ще се присъедини към Европа която го ползва от известно време. За стария континент номера е същото като 911 за "новия".
П.п. Може да ги набирате на вашия ГСМ без да си отключвате клавиатурата ако не знаете А и още нещо от тате: пуснете сърч за мрежа и ще намерите 3 - едната с цифри и букви. Това е БТК. |
| demonizator |
4 Mar 2005, 11:46:33
Коментар
|
|
Изчадие ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,780 Регистриран: February-25 05 Потребител No.: 30 |
Мда, добре ще е да имаме един такъв телефон да се обаждаме. Но трябва да си оправим първо нещата с полицията, щото иначе какъв е смисъла да набереш 112 и от другата страна да ти кажата "Глей си работата!". Не говоря наизуст, случвало ми се е.
Иначе вярно може да се набира този номер при заключена клавиатура, както и ако телефона е без SIM карта, така и ако оператора няма покритие. Трябва да е и безплатен. Ще видим как ще е при нас. Колкото до мрежата на БТК, току що пуснах един search на моя Т610, но единствено ми намери мрежите на Globul и M-Tel. Аз съм в Бургас, ако има значение. -------------------- ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
| Rossan |
4 Mar 2005, 12:06:47
Коментар
|
|
Новак ![]() Група: Members Коментари: 71 Регистриран: February-24 05 Потребител No.: 12 |
Аз като пускам в София на Лъвов мост сърч с моя S65 ми изкарва 4клетки на Мтел, 3 на Глобул и една с име: "CC 284 NC 03". Ако не се лъжа ЦЦ-то е страната, а НЦ-то - оператора. 01- М-тел, 02 - Глобул.
|
| bakker |
4 Mar 2005, 12:29:42
Коментар
|
|
Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderator Team Коментари: 545 Регистриран: February-24 05 От: Пловдив/София Потребител No.: 20 |
Аз като пусна search ми намира само МТел и Глобул. А относно полицията, dEMoniZaToRвў, как така ще ти кажат "Глей си работата!" ???
|
| demonizator |
4 Mar 2005, 13:28:16
Коментар
|
|
Изчадие ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,780 Регистриран: February-25 05 Потребител No.: 30 |
//офф Ами ето случая. Пристигам на в 11 часа на Централна ЖП Гара в София и чакам маршрутка No.5 да отида до Студентски Град. По едно време от магазинчетата отсреща излиза някакъв и се затичва настрани. Излизат още десетима и го догонват и почват да го млатят яко. Ама много яко. Аз веднага звъня на 166 и провеждам следния разговор, по памет:
- Ало, искам да съобщя за побой на Централна Гара! - Кого бият? - От къде да знам, много налагат един! Изпратете някой! - Там няма ли полицаи? - От къде мога да знам дали има! Не виждам такива! - Отидете до еди къде си, там има! И ми затвори. Познайте колко полицая намерих в 11 часа вечерта... Не ми се говори... -------------------- ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
| dessyteneva |
4 Mar 2005, 14:00:48
Коментар
|
![]() Samsung фенка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,020 Регистриран: February-24 05 От: София Потребител No.: 29 |
Току що пробвах търсенето-действително излиза трети оператор-има светлинка в тунела,ама да видим!
|
| bakker |
5 Mar 2005, 17:20:25
Коментар
|
|
QUOTE(dEMoniZaToRвў @ Mar 4 2005, 12:28 PM) //офф Ами ето случая. Пристигам на в 11 часа на Централна ЖП Гара в София и чакам маршрутка No.5 да отида до Студентски Град. По едно време от магазинчетата отсреща излиза някакъв и се затичва настрани. Излизат още десетима и го догонват и почват да го млатят яко. Ама много яко. Аз веднага звъня на 166 и провеждам следния разговор, по памет: - Ало, искам да съобщя за побой на Централна Гара! - Кого бият? - От къде да знам, много налагат един! Изпратете някой! - Там няма ли полицаи? - От къде мога да знам дали има! Не виждам такива! - Отидете до еди къде си, там има! И ми затвори. Познайте колко полицая намерих в 11 часа вечерта... Не ми се говори... /ОФФ Колкото и да ми е тъжно, мога да кажа само едно - Ей това се казва СКАПАНА ДЪРЖАВА... |
| Rossan |
6 Mar 2005, 13:38:00
Коментар
|
|
за жалост
|
| demonizator |
6 Mar 2005, 15:36:42
Коментар
|
|
//офф Ами такава си ни е държавата, да. И трябва някой да се заеме да пооправи нещата, защото така и Европейски Съюз и НАТО няма да ни оправят.
//ъпдейт Днес пристигнах в София и наистина тук ми намира 3 мрежи: BG Globul, BG M-Tel, BG 03. Явно в Бургас БТК още нямат покритие. -------------------- ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
| Kikata |
5 Jul 2005, 08:52:31
Коментар
|
![]() Новак ![]() Група: Members Коментари: 47 Регистриран: July-2 05 От: Българиа Потребител No.: 319 |
Da vi kaja az kato tursq mi izlizat samo M-tel i Globul!No ako tursq nqkude drugade osven tqch i edna smesica ot bukvi demek-BTC!Taka che moje bi trqbva o6te malko da porabotqt!
-------------------- [COLOR=redСвобода за българските медици в Либия!]
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi версия | Дата и час: September 3rd 2010 - 09:35:25 |