Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| apollyn |
31 Jan 2010, 00:03:46
Коментар
|
|
Алабалистики ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 104 Регистриран: November-27 09 От: София Потребител No.: 10,362 |
Знам, че тук има фенове на Дензъл Уошингтън (
Гледах "Книгата на Илай" още в премиерната седмица. Не знам точно какви очаквания имах, но бях наясно още от трейлъра коя ще да е книгата. Постапокалиптичната атмосфера и саундтрака са много добри. Малкото на брой екшън сцени са супер качествени, но супер недостатъчни за филм от 2 (мамка му) часа. Освен всичко друго е пълен с религиозно проповедничене, включително в стил "Чух глас, който ми говореше в главата", и с нереални неща като прострелян в корема герой, който маа гащи през пустинята без ник'ви проблеми, само на мускули и воля. И да, неееееееее ми хареса. Склонна съм да смятам, че проблемът е в мен, но пък и повечето ми приятели не го изкльопаха с кеф... Определено не го препоръчвам. -------------------- Deliberate cruelty is unforgivable.
|
| mirage |
31 Jan 2010, 12:24:02
Коментар
|
![]() Претендент ![]() ![]() Група: Team Коментари: 231 Регистриран: October-5 05 Потребител No.: 583 |
Ще го гледам задължително, но да си призная и аз имам гадното предчувствие, че филмчето е футуристична бозица.Жалко само за неправилният избор на актьор, като Дензъл
-------------------- ::Няма нищо по-хубаво от лошото време!::
|
| bigstoyan |
3 Feb 2010, 11:32:48
Коментар
|
![]() HiEnd Fan ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 244 Регистриран: February-24 05 Потребител No.: 4 |
мани мани кво ли вече може да се гледа
по-бързо да пускат новия сезон на True Blood поне да видим некоя локва кръв |
| hotreks |
9 Feb 2010, 00:05:02
Коментар
|
|
Редовен ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 418 Регистриран: October-10 05 От: `КоСмОсА`->М=Л=Е=Ч=Н=И=Я П=Ъ=Т->СлЪнчева с-МА ->зЕ|Мя Потребител No.: 600 |
И мен не ме кефи филма, приятелите ми го харесаха, какво ли му харесаха...
-------------------- ![]() |
| apollyn |
9 Feb 2010, 19:20:54
Коментар
|
|
Алабалистики ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 104 Регистриран: November-27 09 От: София Потребител No.: 10,362 |
И мен не ме кефи филма, приятелите ми го харесаха, какво ли му харесаха... Харесали са му великите бойни сцени сигурно, дето за двата часа се броят на пръстите на едната ръка. на мен ми беше... твърде промито религиозен. Иначе саундтрак и визия - бяха перфектни. Ама останалото... И краят беше... омг просто. Особено Мила Кърис ли беше, Кънис ли беше, квато е там (готина мацка впрочем) като нарами меча... Е, ще ме извиняват, ама не мога да не си мисля за Луис Ройо и за аниме, че и някой хентай да се намеси в цялата работа Сега се сетих и друго, което ми направи впечатление - сцените с изнасилванията бяха много въздействащи. Мен ме удариха право в мозъка и в сърцето, чак ми се догади от ужас. -------------------- Deliberate cruelty is unforgivable.
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi версия | Дата и час: September 9th 2010 - 02:09:15 |