От началото на 2017 г. активно следим една история, която продължава да се развива бавно. През 2015 г. Даниел Крейг ясно заяви, че не се интересува от възможността отново да влезе в ролята на Джеймс Бонд след излизането на Spectre.

През последните няколко години имената на различни актьори се тиражираха, но създателите на поредицата изглежда държат Крейг да се върне. След дълги разговори с Крейг бе съобщено, че е подписал договор за Bond 25. Малко след това официално бе обявено, че заглавието на 25-ия филм от поредицата ще излезе по кината през ноември 2019 г., което потенциално показва, че някой, независимо дали е Крейг или не, определено се е ангажирал с проекта.

Според нова информация, публикувана в The Sun, който активно следи бъдещето на филмовия франчайз, Крейг е подписал не само за снимки в един филм, а цели два, което сигурно никак не е евтино. Звездата ще се снима в Bond 25, известен като Shatterhand, а според слуховете филмът ще бъде адаптация на романа Never dream of dying. В него Бонд ще бъде пленен от чара на млада актриса, която има връзки със "Съюза" - престъпната организация в поредицата.

Сценарият на Bond 25 е "почти готов" и снимките вероятно ще започнат към края на 2018 г. Филмът все още няма режисьор, но няколко имена се спрягат, включително това на талантливия Денис Вилньов, който режисира Prisoners, номинирания за "Оскар" Arrival и предстоящото продължение на Blade Runner – Blade Runner 2049.

Тагове:
Още от Play