Красивите моменти и ситуации са навсякъде около нас, особено по време на зимния сезон – празници, именни дни, дълги почивки, ски, планински хижи, топли и уютни моменти – неща, които просто искаме да заснемем. Често можем да изпуснем някои страхотен момент, тъй като просто нямаме фотоапарат в себе си. Именно с тази идея телефоните се сдобиха с камера, за да бъдем винаги подготвени. С времето навлезе и терминът „камерафон”, който описва апаратите, в които производителите са се фокусирали изключително върху този аспект. Тази година станахме свидетели на един от най-добрите камерафони, излизали на пазара – Nokia Lumia 1020. С него можете да запазите всеки момент по възможно най-оптималния начин.

 

Телефонът притежава и хардуер, който в никакъв случай не трябва да подценяваме. Мощният двуядрен Qualcomm Snapdragon S4 процесор с тактова честота 1.5 GHz, придружен от 2 GB RAM памет за лесно и бързо боравене със софтуера си прави компания с 41-мегапикеселова камера с PureView технология, огромен 1/1.5 инчов сензор с оптична стабилизация на образа и внушителна двойна LED/Xenon светкавица.

 

Освен много пиксели, смартфонът е събрал и голям набор от различни приложения за снимане (Nokia Pro Camera, за запис на HD видео с висококачаствен стерео звук, Nokia Smart Camera, за заснемане на серия от снимки, което прави улавянето на заснетите кадри лесно, Cinemagraph – комбинира снимки и анимация и създава изображения, които сякаш оживяват и Nokia Glam Me Lens, за автоматично подобрение на кадрите и множество артистични ефекти).

 

Думите са важни, но когато говорим за смартфони, видеото може да ви разкрие много повече. Вижте Nokia Lumia 1020 и се убедете сами в неговите качества:



 

А за всички любители на зимните снимки на открито, ето няколко съвета: използвайте дневната светлина няколко часа след изгрев – тогава тя е най-подходяща и снегът ще блести, освен че ще избегнете досадните стъпки по него. Друго важно е да сте добре екипирани, за да издържите дълго навън в очакване на най-добрия кадър.

 

Ако сте решили да се възползвате от този модел смартфон, Germanos предлагат най-оптималната оферта, която включва най-голяма отстъпка от свободната му цена. Разбира се, това означава най-ниска цена на Nokia Lumia 1020, комбинирана с пакет минути и неограничен интернет.


С Globul United 20,99 получавате общо 2000 мин. в мрежата на оператора, от които 1000 са бонус и са валидни за първите 6 месеца, но и 60 национални минути (30 от тях – за първите 6 месеца). Мобилният интернет е неограничен, а 1000 MB са на максимална скорост (от тях 500 MB са бонус за първите 6 месеца).

 

Ако търсите общи минути към всички оператори, трябва да се спрете на Globul Web&Talk 20,99. При този пакет минутите са 560, но са към всички телефони в България, Зона 1 и Зона 2 (от тези минути 280 са стандартните, а по случай коледните празници получавате още 280 минути, които са за срок от 6 месеца). И тук е наличен неограничен мобилен интернет, а първите 1000 МB са на най-бързата скорост (500MB от тях са за скоро от 6 месеца).

 

Nokia Lumia 1020 е безспорно един от хитовите флагмани за тази година. Това е смартфон, който впечатлява освен със своята бързина и лесен интерфейс (Windows Phone 8), така и със страхотната си камера, която трудно може да бъде конкурирана от друг смартфон. За повече информация може да посетите официалния сайт на Germanos.

 

Тагове: