Момчетата в синьо залагат на зелено - най-новият полицейски автомобил на Ford е с нула процента вредни емисии и ще спести доста разходи за гориво.

Ford Special Service Plug-In Hybrid изглежда като най-обикновен седан, но има 7.6 kWh литиево-йониева батерия, която осигурява пробег от 30 километра с едно зареждане.

По сметките на автомобилния гигант това е една смяна на патрула без бензин, пише Slash Gear. Ако се налага по-дълго пътешествие, в колата има стандартен двигател, който може да осигури до 650 километра, когато е пълен.

Хибридът се зарежда за два часа и половина, а когато се движи на ток, колата може да развие до 130 км/ч. Очевидно е, че Ford Special Service Plug-In Hybrid не е създаден за високоскоростни преследвания, а по-скоро за детективи и началници. Независимо от това колата има опция за затъмняване на всички светлини на таблото, така че да дебнете престъпници в тъмното.

Това и безшумният електрически двигател могат да осигурят изненадващо предимство на пазителите на реда, което да компенсира по-ограничените скоростни възможности.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Още от Tech

Huawei ви предлага да направите бекъп на Mate 20 с хитроумно устройство

10 | Преди 17 ч.