Game Freak и The Pokemon Company ни показаха още геймплей от Pokemon Sword and Shield. Новите кадри са съсредоточени основно върху покемон битките. За първи път виждаме как покемони използват атаки. Макар и кратък, този трейлър ни показва всички възможни видове битки в играта. От срещи с диви покемони до битки в зали за значки.

Разбира се, има и много примери на Dynamax битки. Това е нов бустър, който позволява на покемоните да увеличат значително габаритите си, с което да подобрят и показателите си. С това те получават и нови атаки, а този power-up ще замени мега еволюцията и z-атаките.

Играта предизвика и недоволства, след като се разбра, че не всички покемони ще присъстват в нея. Тези, намиращи се в Galar региона, ги няма в Pokedex-а, което значи, че играчите с пълни колекции, чакащи да пренесат покемоните си в новата генерация, ще са леко ощетени.

Засега Game Freak остават твърдо зад това решение въпреки вълната от негативни реакции. Скоро ще видим дали тази промяна ще се отрази на продажбите на игрите. И двете излизат на 15 ноември, а на 8 ноември излиза специален Nintendo Switch Lite, направен по цветовете на игрите и с илюстрации на легендарни покемони на гърба.

Вижте още: Това е новият Nintendo Switch Lite! (ВИДЕО)

Най-четени
Всички

Huawei със страхотна оферта към българските потребители

100 | 14.08.2019
Още от Play

Това е първият трейлър на последния сезон на Star Wars Resistance (ВИДЕО)

4 | 15.08.2019