Гигантските таблети са рядкост в света на Android, но такива все пак съществуват - спомнете си например за 18.4-инчовия Galaxy View от Samsung. Ако по някаква причина искате таблет с размери на среден по големина настолен монитор, Archos ще изпълни това ви желание със своя нов Play Tab.

Въпросният таблет ще има огромен 21.5-инчов 1080р дисплей и ще работи с неуточнен 8-ядрен процесор. Оперативната памет е 3 GB RAM, a вграденото място за съхранение е 32 GB. Операционната система е актуалният Android 9 Pie. Машината е с уякчено стъкло, което издържа на удари и разливания на течности. Таблетът работи с голяма 5000 mAh батерия; не сме сигурни колко дълго ще издържи да захранва такъв масивен дисплей,  но Archos твърди, че е достатъчно за „продължителни геймплей сесии“.

Именно това изказване подсказва къде лежи основната функционалност на Play Tab. Таблетът е предназначен за игра на настолни игри като Monopoly, Pandemic, Scrabble, Unо и др. Чрез достъпа до Play Store ще може да разполагате с целия каталог от Android игри и жанрове като стратегии в реално време и походови тактически заглавия.

Archos Play Tab се очаква на пазара в Европа по-късно тази година на цена 250 евро.

Moto G7 Plus – колко висок е средният клас през 2019

---

5 полезни продукта за всеки мобилен потребител

Оцени:
Рейтинг: 3
Тагове:
Най-четени
Всички

Porsche свали шапка на Tesla – вижте защо

113 | 19.06.2019
Още от Play

Невронна мрежа превръща пикселовите изображения във фотореалистични

45 | 18.06.2019