От 1 септември каналът FlareTV стриймва един дигитален преврат. Брояч бавно, но неумолимо отброява борбата между двата водещи канала в YouTube за най-голям брой абонати. Това са шведът PewDiePie и индийският музикален канал T-Series. Развръзката може да бъде само една: прочутият швед ще слезе от върха като най-голям канал във видео платформата.

Той стои там от 2013 г. и днес има над 66 милиона абонати. Това си е постижение във всяко едно отношение, особено като се има предвид в колко скандала се забърка PewDiePie. Постепенният растеж на T-Series пък явно е достатъчен за смяна на върха.

Към момента хиляди хора чисто и просто гледат брояча според това, колко са онлайн в даден момент. Досега стриймът има над 81 000 харесвания и 13 000 отрицателни вота, а под него тече активен чат.

Независимо от всичко PewDiePie ще продължи да бъде най-големият индивидуален канал в YouTube. Все пак той е човек, а T-Series е просто компания - макар и такава с 62 милиона увеличаващи се абонати. По последни сметки смяната трябва да се случи през ноември.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Ark OS: запомнете това име, Huawei стои зад него

178 | 13.06.2019
Още от Tech

Телефони с новата операционна система на Huawei идват от октомври

89 | 14.06.2019