Корейският гигант Samsung стартират продажбите на новия си таблет Galaxy Tab S5е на българския пазар. Таблетът ще се предлага в два цвята – черен и златен, с вътрешна памет от 64GB и 4GB оперативна памет. LTE версията на таблета е достъпна в операторската мрежа, а WiFi версията може да бъде закупена от ритейл партньорите на компанията.

По отношение на хардуера, таблетът предлага 5.5-милиметров метален корпус, тегло от едва 400 грама и батерия, издържаща до 14,5 часа, Galaxy Tab S5e е компактен, преносим и издръжлив и се предлага се в два модерни монохроматични цвята: черен и златен, които да отговорят на индивидуалния стил на съответния потребител.

Приложението One UI в Galaxy Tab S5e позволява на ползвателите на устройството да се фокусират върху съдържанието, което ги вълнува в конкретния момент.

И още, таблетът притежава новия Bixby 2.0, а чрез Quick Command може едновременно да бъде включен телевизорът и осветлението, също и да се извършват няколко действия с една команда. Не на последно място, ако телефонът не е наблизо до потребителя - Galaxy Tab S5e се свързва мигновено с Galaxy смартфон, съответно таблетът отговаря на повиквания и съобщения.

Дисплеят е 10.5-инчов sAMOLED, предлагащ наситени цветове и оптимални нива на яркост. Нататък, 81,8% е съотношението на екран към тяло на таблета.

За финал, Galaxy Tab S5е идва с предварително инсталиран Spotify и безплатен 3-месечен премиум абонамент за услугата.

Цената на устройството ще бъде 969 лева.

Това е корабът, с който най-богатият човек на Земята иска да покори Луната (ВИДЕО)

Тагове: