С днешна дата Samsung стартира продажбите на Galaxy А70 на българския пазар. Смартфонът е подходящ за всички потребители, които активно общуват и споделят информация на териториите на дигиталния свят. Моделът предлага последните технологични иновации на компанията и подобрени основни функции, сред които стилен дизайн, голям Инфинити-U дисплей, усъвършенствана тройна камера, мощна батерия и висока производителност.

Дисплеят ще бъде 6.7-инчов Инфинити-U вариант, а той е и най-широкият екран в серията Galaxy A на Samsung досега. Форматът му е 20:9, а резолюцията Full HD+.

Камерата също е адски впечатляваща - три обектива, предлагащи съответно 32-мегапикселов преден и заден сензор с висока резолюция, 5 МР камера за дълбочина и 8-мегапикселовата ултраширока камера. Както е модерно в последните години, голяма част от логиката на камерата ще се задвижва от изкуствен интелект.

По отношение на издръжливостта на телефона говорим за супер мощна 4500 mAh батерия. Смартфонът предлага също услугите Samsung Health, Samsung Pay и Bixby, а над последната версия на Android стои One UI на Samsung.

Смартфонът е наличен в търговската мрежа в четири цвята - черен, бял, син и корал на цена от 799 лв.

Стивън Кинг заби кинжал в сърцето на критиците на Game of Thrones

Тагове: