Очакваният от милиони комикс хит „Отмъстителите: Краят“ влезе в историята с най-голямата предварителна разпродажба на билети в рамките на един ден. Продажбите на ценните в случая „хартийки“ за епичния завършек на сагата на Marvel започнаха във вторник, а небивалият интерес доведе до рухване на сайтове, дълги дигитални опашки и разпродадени количества.

Само за 6 часа „Отмъстителите: Краят“ изпревари „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, за да запише името си със златни букви в историята на Холивуд. „Отмъстителите: Краят“ не само постигна такъв рекорд, но и помогна на най-големия американски сайт за билети Fandango да отчете най-добрия ден на продажби в своята 19-годишна история.

„Все още се колебая да нарека „Отмъстителите: Краят“ най-очаквания филм на всички времена, но честно казано, цифрите до момента са невероятни“, пише редакторът на сайта Ерик Дейвис.

В Тwitter се котираше много хаштагът #Avengersendgametickets, допълван от оплаквания на хиляди фенове, които не са успели да си купят билети.  В същото време почти веднага ценните хартийки се появиха в eBay на цена от стотици и дори хиляди долари.  

Това е 22-рият филм в киновселената на Marvel и е продължение на „Отмъстителите: Война без край“. Лентата е последната от третата фаза на Марвел, както и кулминация на първите три фази. Премиерата в САЩ е очаквана на 26 април 2019 г.

Как любовта към видео гейминга може да ти помогне да намериш първата си работа?

Тагове: