Още двама, по-малко познати герои на Marvel ще получат собствени тв сериали, които ще се завъртят по новата стрийминг платформа Disney+. Става въпрос за She-Hulk и Moon Knight, които досега не са намирали място в разширената кино вселена на Marvel.

She-Hulk е Дженифър Уотърс, която е братовчедка на оригиналния Hulk Брус Банер. След като на нея преливат от неговата кръв, тя приема и част от гама-отравянето му. Така Дженижър се превръща в She-Hulk по-разумна и сдържана версия на Hulk.

На свой ред Moon Knight разказва историята на наемника Марк Спектър, изоставен безпомощен в египетската пустиня. Комиксът описва персонажа като измъчен герой, борещ се с шизофрения и липса на морал.       

Анонсите не разкриват подробности за актьорския състав и премиерните дати, но потвърждава, че по двата сериала вече се работи. Президентът на Marvel Studios Кевин Фейдж разкри, че и двата сериала ще бъдат интегрирани в кино вселената, така както това трябва да стане с вече обявените Loki, What If?, The Falcon and the Winter Soldier.   

Виж още: Apple най-сетне ни показа трейлър на най-важния си сериал The Morning Show (ВИДЕО)

Тагове:
Още от Play