Universal Pictures най-сетне се спря на официалното заглавие на спин-оф филма от екшън поредицата на колела Fast & Furious. Той ще се нарича Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw и в главните роли ще видим Дуейн "Скалата" Джонсън и Джейсън Стейтъм.

Докато Hobbs & Shaw със сигурност няма да ви звучи особено познато, не можем да отречем, че марката Fast & Furious се наложи доста особено след Fast Five. Най-новата част, наречена Fate of the Furious, изкара над 1.2 милиарда долара в световен мащаб. От тях, едва 18 процента - 226 милиона - дойдоха от Съединените щати, така е нормално да се търси свеж прочит за американската публика.

Залагайки на класическия формат "екшън комедия с полицаи, които са едновременно и приятели, и съперници", Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw навярно се прицелва в успеха на емблеми в жанра като Lethal Weapon и Tango & Cash.

Режиьор на филма ще бъде Дейвид Лейч, който направи Deadpool 2. Като ново лице във вселената на бързите и яростни актьори ще видим Ванеса Кърби в ролята на сестрата на Шоу. Идрис Елба ще ѝ прави компания като големия лош персонаж, който всъщност кара Хобс и Шоу да се обединят.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw излиза на голям екран на 2 август 2019 г.

Тагове:
Още от Play