НВО иска да забравим алгоритмите и да гласуваме доверие на препоръките, идващи от хора. ТВ каналът дебютира нова услуга, наречена Recommended by Humans, и както подсказва името, програмата ви предлага да гледате съдържание на база на препоръки от обикновени потребители от плът и кръв.

Участниците в програмата дават лични мнения и препоръки за гледани от тях сериали и филми, които се набират от техни ревюта и постове в социални мрежи. В този най-ранен етап така препоръчаното съдържание включва 36 продукции, посочени на база на 150 препоръки.

Според НВО идеята зад Recommended by Humans e съвсем проста:

„Така честваме емоционалната връзка, която потребителите имат с нашето съдържание. Програмата илюстрира силата на препоръките от истински хора, които чисто и просто обичат телевизия.“

Препоръчаното от хора съдържание ще бъде лансирано в каналите на НВО в социалните медии. Новата идея изглежда интересна и поставя човешкия фактор в основата на препоръките, които изглеждат съвсем непосредствени и земни. С подобна иновация НВО цели да примами потребители от други утвърдени стрийминг услуги като Netflix и Hulu, от които компанията ще се нуждае, когато стартира своята нова услуга НВО МАХ.  

Виж още: Warner обяви премиерната дата на космическата одисея Dune!

 

Тагове:
Още от Play