Скандалните разкрития около „Всички пари на света“ (All The Money in the World) не се изчерпват само с дигиталното изличаване на Кевин Спейси и замяната му с Кристофър Плъмър.

Нови разкрития около продукцията показват, че разликата в заплащането на другите големи звезди – Марк Уолбърг и Мишел Уилямс – е доста по-значителна, отколкото бихте предположили. При наложилото се презаснемане на някои от сцените във филма, наложени заради скандала със Спейси, Марк Уолбърг е получил чиста сума от 1.5 милиона долара, докато Мишел Уилямс е получавала 80 долара на ден, или общо 1000 долара. Още по-интересното е, че и двете звезди имат една и съща агенция. Сключената от нея сделка за тях изглежда странна.

Да, от една страна Марк Уолбърг обективно е по-голямото име с кариера в шоубизнеса, която обхваща три десетилетия, но толкова голяма разлика? От друга гледна точка хонорарът от 80 долара на ден е очевидно нарушение на правилата на актьорската гилдия, така че не е изключено актрисата да има допълнителна компенсация. Със сигурност около историята ще има още разкрития, но в ситуацията, в която се намира Холивуд в момента, всяка една такава новина получава много силен отзвук. 

Тагове:
Още от Play