--=платено съобщение=--

На мнозина потребителите им се е случвало да изтрият даден файл погрешка, а впоследствие да скубят косите си и разказват на внуците си как преди 35 години натиснали фатално комбинацията Shift + Delete, което действие променило живота им завинаги. За последното, разбира се, преувеличаваме, но няма да бъде преувеличение ако кажем, че Data Recovery на EaseUS е едно от най-добрите софтуерни решения при случаи на загуба на ценни за вас дигитални данни.

Услугата работи под всички модерни разновидности на Windows - Windows XP, Vista, Windows 7, 8 и 10. EaseUS описва услугата си като „обширна“ и от типа „направи си сам“, а чрез нея можете да извлечете данни от механични твърди дискове или SSD-та (вътрешни и външни), от USB памети от всякакъв вид, оптични медии и RAID обеми.

Прочетете още: Добри новини за собствениците на Huawei смартфони

Нататък, с Data Recovery можете да възстановите целенасочено или случайно изтрити файлове, да спасите повредени файлове и архиви на вашия компютър, ако въпросният е атакуван от вируси или е жертва на кибер атака. Софтуерът предлага изключително детайлно сканиране, което работи и с най-предизвикателните файлове.

Програмата оперира в три стъпки, а потребителите могат да задават специфични видове файлове, за да спестят време при конкретно сканиране. Процесът на сканиране може да се паузира, съответно да се продължи на по-късен етап.

Предлага се и възможност за предварителен преглед, даващ повече детайли за всеки отделен файл и възможностите за неговото възстановяване.

Последната версия на Data Recovery е с пореден номер 12.9 и благодарение на партньорството между HiComm и EaseUS нашите читатели могат да закупят отличния софтуер с 50% намаление.

Можете да го сторите на следния адрес.

--=платено съобщение=--