Ако вашият смартфон поддържа зареждане по безжичен път, то може би вече сте се замислили за закупуването на безжично зарядно. Със сигурност въпросното ще зарежда по-бавно вашето устройство, но по идея би трябвало да направи домашното ви пространство малко по-безжично и изчистено. Цената на повечето ставащи wireless “чарджъри“ варира между 50 и 70 лева, но тук представеният е кандидат за най-безумен продукт, освен ако не сте бесен фен на Карл Май, каубоите и не любите страстно естествена кожа във всякакъв вид и форма.

Новото безжично зарядно на Native Union, създадено в сътрудничество с френската модна марка Berluti, е обгърнато в кожа зарядно модел 10W Qi Drop Wireless Charger и струва скромните 780 щатски долара. Регулярната версия се предлага срещу 60 долара. Това обаче не е всичко – независимо че трябва да платите гореспоменатата обемна сума, в комплекта не е включен адаптер, а само (отново покрит в кожа) USB-C към USB-A кабел.

Сигурни сме, че има доволно количество потребители, които вероятно любят кожени калъфи и покритие като цяло, но „модната“ цена на тук представеното устройство по наше мнение крещи в очите на купувача - „Не ме купувай. Инвестирай в саундтрак на творчеството на Енио Мориконе например“.

„Теория на струните“: дали Вселената има цели 10 измерения?

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards