От върха на небостъргача в Манхатън, през тучните полета на щата Монтана. Яздейки на гърба на чевръст жребец в Дивия запад на САЩ. Запътили се право към планините на Скандинавия. За един сблъсък между гръцките и северните богове. В битка до последния оцелял човек.

Ако още не е станало ясно, време е да си поговорим за любимата ни категория в годишните ни награди HiEnd ECA - видеоигрите! Няма да е пресилено да кажем, че тази година “битката е безмилостно жестока” и е нужна вашата помощ, за да се види кой е истинският победител.

2018-а ще остане в историята като една от най-силните години за световната гейм индустрия. Отдавна не сме виждали в една година да излязат толкова много видеоигри, които имат претенцията и правото да бъдат наричани не просто игри на годината, а игри на десетилетието. И дори - на всички времена.

Тази година отбелязахме завръщането на легендарния Кратос в God of War. Приветствахме най-добрата игра за Spider-Man, създавана някога. Завърнахме се в бруталния и толкова поглъщащ свят на Дивия запад на Rockstar в Red Dead Redemption 2. Изправихме се срещу побъркана християнска секта и харизматичния ѝ лидер във FarCry 5. Насладихме се на най-силната Assassin’s Creed игра след AC2 в лицето на Odyssey. И се хвърлихме в най-полирания представител на Battle Royale игрите - Call of Duty: Black Ops 4.

Разберете защо ги номинирахме, във видеото по-долу и изберете своя фаворит!

Дайте своя глас за любимата си игра на годината на http://ea2018.hicomm.bg/eca/ и се включете в надпреварата за страхотен OLED телевизор на Philips. Всички знаят, че на OLED се играе много по-добре!

Още от Play