Въпреки че бе анонсиран през февруари, LG V50 ThinQ се озова в магазините едва през май. LG обаче вече гледа напред и сякаш загатна, че очакваме V60 през септември. В даденото видео компанията показва телефон, който ще бъде обявен на IFA на 6 септември. Макар устройството да не е назовано, екранът е като на телефон и се отваря, за да разкрие втори дисплей. Причината да мислим, че това ще е наследник на V50, e, че той поддържа втори екран, макар и с допълнителна приставка, наречена LG DualScreen.

Другото, което ни показва тийзърът, е човече, което събира контролер за видеоигри и фотоапарат, което навежда на мисълта, че ще бъде обърнато внимание на гейминга и камерата. Освен това от LetsGoDigital са забелязали патент за телефон на LG, с екран, заемащ цялата предна част и централно разположена изрезка за двойна селфи камера и сензор. Подобен сензор най-вероятно би бил за отключване на телефона с лицево разпознаване.

Разбира се, нищо от това не е сигурно, защото патентите невинаги се превръщат в продукти. Не се знае и за кой модел телефон на LG се отнася.

Вижте още: Samsung подготвя 9 нови смартфона от една Galaxy серия. Девет!