Когато „Ловци на духове“ 3 излезе по кината следващото лято, Сигорни Уийвър ще бъде част от зрелището. Актрисата потвърди, че тя ще се присъедини към ветераните от оригиналната продукция Бил Мъри и Дан Айкройд, влизайки отново в ролята си на музикантката Дейна Барет.

„Ще бъде невероятно шантаво да работя с момчетата отново“, възкликва тя.   

Уийвър влезе в ролята на Барет, чийто апартамент бе обитаван от зъл дух, за оригиналния „Ловци на духове“ от 1984 г. Номинираната за „Оскар“ актриса засега не дава повече подробности за новия филм, но ние знаем, че начело стои Джейсън Райтман, който е син на режисьора на оригинала Айван Райтман.

„Ловци на духове“ 3 трябва да излезе през юли 2020 г. и не е свързан с изцяло женския рибуут на Пол Фейг от 2016 г. Лентата с Мелиса Макарти и звездите от SNL Кристен Уиг, Кейт Макинън и Лесли Джоунс не се прие особено добре и е нормално новият филм да се дистанцира от нея. Вместо това той ще бъде пряко продължение на оригинала.

На 8 юни пък се навършиха 35 години от излизането на първия „Ловци на духове“. През 2015 г. филмът е включен в Националния филмов регистър на САЩ заради качествата си и културното наследство.

Виж още: Официално: Патисън облича плаща на Батман. Получаваме и първа официална снимка

Тагове:
Още от Play