Българската изпълнителка Михаела Филева за първи път разчита изцяло на смартфон при заснемането на фотосесията за новия ѝ албум. Обложката и всички визии са направени с тройната камера на флагмана на Huawei P20 Pro. В книжката към албума „Нова страница“ феновете ще могат да открият плакат с Михаела Филева, отново заснет със смартфона. Цялата фотосесия е ръководена и реализирана от фотографа Вера Гоцева – Lomoverа.

Камерата смартфон

Партньорството на Huawei, Вера Гоцева и Михаела Филева има за цел да покаже пълните възможности на смартфона P20 Pro и най-вече на неговата тройна камера. Последната разполага с един 40 MP, един 20 MP и един 8 MP сензор, което, подкрепено със система за изкуствен интелект и лещите Leica с петкратно хибридно приближение, предоставя високо качество на снимки в най-разнообразни условия. Тази комбинация позволява на Huawei P20 Pro да прави детайлни и качествени кадри с намален шум, както и при снимане при слабо осветление. Пълното ни ревю на Huawei P20 Pro можете да видите тук. 

Успешно партньорство

„Партньорството ни с Михаела Филева е много успешно и сме горди, че с нашите изключителни продукти за мобилна фотография можем да подкрепяме развитието на такъв млад и талантлив български изпълнител”, споделя Лонгруи Цио (Джефри), директор отдел "Потребителски устройства" за Huawei България и Македония.

Премиерата на албума „Нова страница“ на Михаела Филева ще бъде на 29 май от 19:00 часа в Sofia Live Club.

Още от Play