Netflix си осигури услугите на младата звезда от Stranger Things Мили Боби Браун и нейната сестра Пейдж Браун. Стрийминг компанията обяви предстоящата поява на филма A Time Lost, който е базиран на оригинален сценарий, написан от двете сестри. Сюжетът се върти около враждата между две семейства от Ню Йорк, която ескалира, когато една от дъщерите е диагностицирана с рак.    

Мили Боби Браун стана известна с ролята си на Eleven в хитовия сериал Stranger Things на Netflix, който дебютира през 2016 г. Свръхестественият трилър с ретро атмосфера донесе на 15-годишната английска актриса номинации за награда „Еми“ и нови възможности за изяви на големия екран. По-рано тази година я видяхме в екшънa Godzilla King of Monsters, а тя ще участва още в продължението Godzilla vs Kong и драмата Enola Holmes, където ще играе по-младата сестра на Шерлок Холмс заедно с Хенри Кавил.   

Пейдж Браун засега не се е изявявала на екран, но освен сценарист и актриса в A Time Lost тя ще бъде продуцент заедно със сестра си.

Виж още: Black Panther 2 скача на екран през май 2022 г.

Тагове:
Още от Play