След като Game of Thrones завърши през месец май, в сърцата на много фенове остана празнина с формата на Джон Сноу. Тя обаче може да бъде запълнена съвсем скоро от нов сериал, който е предистория на оригиналния, с напълно нови актьори и сюжет. Действието ще се развива 5000 години преди това в GoT, в периода Age of Heroes. С работно заглавие Bloodmoon тази предистория е колаборация между Джордж Р. Р. Мартин и Джейн Голдман. Засега е потвърден само пилотен епизод, затова не се знае дали ще видим цял сериал. Ето всичко, което е известно до момента:

Засега няма точна дата, само знаем, че пилотният епизод ще излезе по някое време през 2020. Ще бъде излъчен по HBO Go. Някои от потвърдените актьори са: номинираната за „Оскар“ – Наоми Уотс, Миранда Ричардсън (Рита Скийтър от поредицата „Хари Потър“), Маркиз Родригес („Манифест“), Джон Смит („Непознати“), Джон Хефернан („Дракула“), Джорджи Хенли („Хрониките на Нарния“), Джейми Кембъл Бауър и Тони Регбо („Фантастични животни: Престъпленията на Гриндеуолд“) и други.

Вижте също: Новата игра по Game of Thrones ни пренася отвъд Вала

В интервю за Entertainment Weekly Джордж Мартин потвърди, че Уестерос ще е много различно място. Според него кралствата ще са около 100 вместо 7. Предвид колко назад във времето се развива действието, шансовете за поява Джон Сноу, Нед Старк, Тириън Ланистър и други герои не са особено големи. Въпреки това Джордж Мартин потвърждава, че предци на героите определено ще има. Все още е твърде рано за дракони, но пък ще има мамути.

Ето и първия тийзър: 

Вижте още: Game of Thrones и сериал на Amazon водят по номинации за наградите "Еми"

Тагове:
Още от Play