Новият филм на Куентин Тарантино, известен само с кодовото име #9, защото е девети за големия режисьор, все още е обвит в мистерия, но най-сетне научаваме нещо повече за него.

Действието ще се развива в края на 60-те и началото на 70-те години и засяга масовия убиец Чарлс Менсън, макар той да не е в центъра на събитията. Според запознати със сценария източници, ако трябва да бъде сравняван с друг филм на Тарантино, новият проект е най-близо до Pulp Fiction. Очевидно режисьорът е замислил три конкретни роли, предназначени за Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Самюел Ел. Джаксън. Що се отнася до водещата женска роля, спряга се името на Марго Роби.

Бюджетът на филма е около 100 милиона долара, което не е малка сума, и Тарантино е категоричен, че премиерата му ще бъде в традиционните киносалони. Именитият режисьор категорично отхвърля сътрудничество със стрийминг компании като Netflix и Amazon.

Една все още неизвестна е кое студио ще се ангажира с филма, тъй като това очевидно няма да бъде проект на Харви Уайнстийн, с когото Тарантино има добри отношения още от Reservoir Dogs.

Тагове:
Още от Play