Покрай целия шум около скорошната премиера на "Отмъстителите: Война без край" (Avengers: Infinity War) е лесно да забравим, че Marvel има още един филм за супергерои, насрочен за това лято. За да припомни на зрителите това, компанията току-що пусна нов трейлър на "Ант-мен и Осата" (Ant-Man and the Wasp).

В центъра на приключението са героят на Пол Ръд, с който се запознахме в първия "Ант-мен", а след това видяхме в „Капитан Америка: Войната на героите“, но и новият му партньор - Wasp, в ролята на който ще видим Еванджелин Лили. Актьорският състав се допълва още от ветерана Майкъл Дъглас и Майкъл Пеня, на когото принадлежи най-готината реплика от трейлъра “Тя открадна технологията ти, а сега иска да завладее и света ти”.

От това, което сме видели до момента, историята в "Ант-мен и Осата" започва преди началото на събитията от "Война без край". Със сигурност ще е интересно как (ако въобще) ще бъде засегнат завършекът на "Отмъстителите" и евентуалната бъдеща роля на Ант-мен в конфликта с Танос.

Сюжетът в този филм се върти около решението на главния герой да се присъедини към Стив Роджърс и неговата фракция в глобалния конфликт между супергероите в третия филм от поредицата за Капитан Америка, но и ще ни срещне с нов злодей - Ghost (Призрака).

"Ант-мен и Осата" излиза по кината на 6 юли.

Още от Play