Вторият официален трейлър на Terminator: Dark Fate определено вдъхва повече надежди, че най-после ще получим достойно продължение на мега култовия франчайз.

За разлика от премиерния тийзър този път филмът вече не изглежда „евтин“. Честно казано, впечатлението, което оставяше досега продукцията, беше, че е правена с джобните за закуски на Камерън и Милър. Което, естествено, не предизвика особено много позитивни отзиви у феновете на поредицата, които чакат приличен филм по темата Терминатор още от 91-ва – годината на Judgment Day.

Е, ако съдим по новия трейлър, Dark Fate има нелоши шансове да зарадва дори най-претенциозните с умерени дози фен сървиз (идващи най-вече под формата на легендите Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер, завръщащи се като Сара Конър и култовия Т-800) в комбинация с нови лица и сюжетни идеи.

Макензи Дейвис определено изглежда badass в ролята на киборга слаш войник от бъдещето Грейс, а поредната ревизия супер Терминатор на Габриел Луна също явно си го бива и в трейлъра ясно личи, че си е донесъл от къщи цял куп брутални нови роботски хватки.

Накратко новият трейлър е доста по-надъхващ и ако имаме някаква забележка към него, то тя е, че май показва прекалено много от лентата. Тоест, ако ви е страх от спойлери, може би е най-добре да не гледате.

От друга страна ще изпуснете зрелище, което определено си заслужава.

Още от Play