Ако вече трудно издържате напукания дисплей на вашия iPhone 6S или батерията му, която издържа не повече от 45 минути, преди да се наложи зареждане, следващите редове може би ще са ви от полза. По същество следващото голямо събитие на Apple ще се състои на 10 септември и какъв друг да е поводът, ако не следващата генерация iPhone. Официалната покана не издава много, само шарено лого на компанията и послание By innovation only. Вече изтеклите досега слухове обаче ни дават по-ясна представа какво да очакваме.

Има информации, че новите устройства ще са три – iPhone 11, iPhone 11 Prо, iPhone 11 Max. По-скъпите модели най-вероятно ще са с тройна задна камера, като единият сензор ще е за ултрашироки снимки, а по-евтиният модел се очаква да е с двойна камера на гърба. Други слухове са: подобрено видео благодарение на по-добър хардуер, Face ID функцията ще бъде оптимизирана, за да се активира дори когато телефонът е оставен на бюрото пред вас. Възможно е също Apple да копират Samsung и Huawei, имплементирайки обратно безжично зареждане, при което телефонът зарежда други устройства.

Очакват се нови iPad-и и MacBook лаптопи през октомври или ноември. Все пак това са само слухове и могат в крайна сметка да се окажат неверни. Единственото сигурно е, че ще има Apple събитие на 10 септември в Купертино, Калифорния.

Вижте още: Изтече ключова информация за следващия Apple Watch (СНИМКА)

Тагове: