Последният топ модел на Motorola изглежда като the very best от характеристиките на много от водещите предложения в смартфон сегмента. Голям 6.3-инчов LCD дисплей със съотношение на страните 21:9 (идеален за гледане на широкоекранни филми), който компанията нарича CinemaVision.

Вижте още: За първи път: гъвкавият RAZR на Motorola изтече в мрежата

Чипсет, който рядко сме виждали извън пределите на Samsung (Exynos 9609), и минималистична предна камера, разчитаща на punch hole дизайн, вместо така омразния на всички ни notch (широк прорез).

48-мегапикселова задна камера, използваща един от най-новите сензори на Sony, И, о, чудо – класически 3.5 мм жак за слушалки.

При това тялото е от стъкло и алуминий – материали, които обикновено свързваме с моделите от висок клас.

За разлика от повечето Android-базирани смартфони на пазара в момента Motorola One Vision не използва модифицирана версия на операционната система, а разчита на стоков (чист) вариант, т.е. говорим за устройство от така наречената Android One програма.

И всичко това за официална промо цена от 549 лева. Безспорно интересна оферта – въпросът е дали One Vision ще получи адекватен One Love от широкия потребителски пазар?

Тагове: