По време на Световния мобилен конгрес в Барселона ще бъде представен официално новият флагман на Samsung - Galaxy S9, придружен от Galaxy S9 Plus. Премиерата ще бъде тази неделя (25.02).

Както вече знаем, смартфонът ще има изцяло нова камера, нови функции, нов цвят и леко променен дизайн.

Това става ясно и от 3D моделите на устройството, подготвени за приложението UNPACKED 2018, което можете да изтеглите от Play Store. То ще служи за навигиране и помощ на присъстващите гости по време на конференцията на Samsung в Барселона, където ще бъдат представени и двата нови флагмана на компанията.

Един от потребителите на платформата Reddit е успял да декомпилира приложението и да го модифицира, което му е дало връзка към уеб сайта на компанията. От там е изтеглил и част от моделите на новия смартфон, които ще се използват за добавена реалност.

Към този момент достъпните функции на приложението са малко, но предстои да бъдат активирани и нови. Една от тях се активира, когато сканирате лого или кутия на Samsung Galaxy. Тогава ще се появи прозорец в добавена реалност и кратко известие, но не и смартфонът.

От снимките можем да видим, че новият цвят Lilac purple е потвърден, както и бутонът за активиране на асистента на Samsung - Bixby. Както споменахме по-рано, в долната част на устройството се намира един от двата стерео говорителя, като от AKG са се погрижили за настройката им. Очакванията са за кристален и качествен звук. Още една новост е подобрената светкавица, която може да наподобява на чертворната такава, предлагана в смартфоните на Apple.

Тагове: