Моментът, в който осъзнаеш, че Райън Рейнолдс стои зад един от най-култовите бедес персонажи в лицето на Дедпул и очевидно покемонът Пикачу, се замисляш дали светът не е просто една особено могъща шега.

По същество Warner разпространи дебютния трейлър на лентата по култовата детска поредица Pokemon, носеща името Detective Pikachu.

Освен Рейнолдс звездата от пресния Jurassic World: Fallen Kingdom Джъстис Смит също ще покемонства на големия екран.


Сюжетната линия, разбира се, е космос. Героят на Смит, Тим, тъкмо се е отказал от мечтата си да стане треньор на покемони. Точно така, в Detective Pikachu хората и покемоните живеят заедно в мир и (не)разбирателство.

Когато бащата на Тим обаче изчезва безследно, на сцената се появява именно детектив Пикачу, който очаквано е разбиран единствено от героя на Джъстис Смит. Оттам, съдейки от споделеното видео, ни очакват знайни и незнайни приключения, обилно обагрени в CGI от високо ниво.

В продукцията можем да открием още имената на особено добри актьори като Кен Уатанабе, Рита Ора, Катрин Нютън и др. Режисира Роб Летерман.

Апропо, Detective Pikachu е първата пълнометражна лайв-екшън продукция в 22-годишната история на франчайза. Премиерата дата е 10 май 2019 година.

Видеото следва:

Тагове:
Още от Play