След като премина през иглени уши, лентата по именитата PlayStation класика Uncharted най-накрая си намери режисьор, който, освен да е качествен, е и геймър, който разбира франчайза.

Припомняме, че преди настоящия анонс на режисьорско столче беше приседнал Шон Леви. Последният обаче сметна, че му се снима повече Free Guy.

Та, Sony обяви, че новият режисьор на лентата ще се казва Дан Трахтенберг. Помним го от страхотната му работа по 10 Cloverfield Lane.

Том Холанд остава в екипа, представлявайки лицето, което ще изиграе Нейтър Дрейк.

Лентата ще бъде продуцирана от Atlas Entertainment and Arad Productions. Последните се надяват с назначаването на Дан Трахтенберг продукцията да преустанови съпътстващите я до момента сътресения и в крайна сметка филмът да се случи в обозримото бъдеще.

Припомняме, че преди Леви към лентата бяха свързани имената на Сет Гордън, Дейвид О. Ръсел и Нийл Бъргър.

Във варианта на Дейвид О. Ръсел Дрейк трябваше да бъде изигран от Марк Уолбърг. След официалния старт на препродукцията на лентата от 2008 година тя е рестартирана три пъти, като основната причина се криеше в криейтив различия между Sony, Naughty Dog и в частност Нийл Дръкман и избраните режисьори.

Споменатият Нийл Дръкман от Naughty Dog за първи път обяви публично подкрепата си за режисьор на продукцията и пожела успех на Дан Трахтенберг. Последният е протеже на Джей Джей Ейбрамс и направи режисьорския си дебют с отличния 10 Cloverfield Lane. Трахтенберг има на сметката си и режисиран епизод от сериала Black Mirror.

TP-Link DECO M5 AC1300 - Wi-Fi система с характер

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: