От известно време не бяхме чували нищо за мистериозния самостоятелен филм за Батман. Докато режисьорът на проекта е ясен от известно време (Мат Рийвс), все още не се знае дали Бен Афлек ще се завърне в ролята на Брус Уейн. Вероятността за това става все по-малка, защото сценарият очевидно изисква по-млад актьор, но това няма да спре старта на продукцията. Според последните новини от Холивуд Warner Bros. и DC планират да започнат снимки през ноември.

Сценарият е практически завършен и макар досега да се смяташе, че проектът ще стартира през лятото, самата новина, че работата по The Batman ще започне след броени месеци, е положителна. Можем да се надяваме, че с наближаването на ноември подробностите около филма – включително и това, кой ще облече наметалото и костюма – ще станат ясни.

Що се отнася до другите кино планове на DC, след успеха на Aquaman феновете могат да очакват Shazam! и Joker тази година, следвани от Wonder Woman 1984 и Bird of Prey (and the Fantabulous Emancipation of Harley Quinn) през 2020 г.

С други думи киноафишът не е лош и като количество има достатъчно заглавия, но остава да видим дали качеството им ще бъде също високо, особено при Shazam! и Joker, които са нестандартни завои за двете поредици.

Тагове: