Преди известно време Samsung пусна своя Galaxy J6 по пазарите. Смартфонът се води от „средната класа“, но всъщност е с доста прилични спецификации. Устройството е с Android Oreo, а цената, на която се продава, е по-малка от 500 лева.

Изглежда корейският гигант е решил да направи подобрена версия на телефона – Galaxy J6 Plus. Устройството е предназначено за продажба в Сърбия и страните от ОНД (Общност на независимите държави). Но най-вероятно ще плъзне и по други пазари, включително и българския.

Всъщност разликите между двата модела не са много, но са значителни. Galaxy J6+ ще бъде с чипсет от Qualcomm Snapdragon 450, докато J6 е с Exynos 7870 процесор. Освен това новата версия на устройството ще бъде с двойна камера и батерия с капацитет над 4000 mAh.

Все още нямаме информация за RAM и вътрешната памет, както и за самия дизайн на смартфона. Това, което е сигурно, е, че J6+ ще бъде със същия 5.6-инчов Super AMOLED дисплей с HD+ резолюция.

Операционната система очевидно ще бъде Android Oreo. Кога обаче ще бъде пуснат телефонът, не е ясно. Но предполагаме, че ще бъде съвсем скоро.

Тагове: