Благодарение на нова сделка с Marvel, в ефира на Hulu догодина ще излязат два нови сериала във вселената на комикс гиганта. Това са Ghost Rider и Helstrom, които ще се присъединят към Runaways като трети сериал на Marvel по Hulu. Hulu потвърди, че звездата от Saturday Night Live Кейт Макинън ще влезе в ролята на покрилата се с позор основателка на биотехнологичната компания Theranos Елизабет Холмс във филма The Dropout.

Huluпривлича и Никол Кидман за сериала 9 Perfect Strangers , който е базира на бестселъра от авторката на Big Little Lies Лиан Морирати. Самата Кидман играе в сериала Big Little Lies по НВО, а новата продукция по Hulu ще стартира в края на 2020 г.

Hulu обяви нова сделка с манекенката Криси Тейгън, която ще оглави една от първите кулинарни програми на платформата.  Подновени за втори сезон са и комедиите Pen15 и Ramy.

В допълнение, Нulu планира да добави "преживявания със склонност към реклама". Според компанията, форматът "ще даде възможност на маркетинговите експерти да насочат вниманието на зрителите към творчество, което е релевантно за поведението им при гледане."

Накрая, Hulu разкри, че броят на абонатите на услугата в САЩ вече е 28 милиона като 26.8 милиона от тях плащат за достъп до нейния каталог.

Още от Play