Холивудското студио Paramount обяви точните дати на премиерите на следващите две части от касовата поредица „Мисията невъзможна“. Те са съответно 23 юли 2021 и 5 август 2022 г., а Том Круз, разбира се, ще се завърне в ролята на Итън Хънт.

Лентата „Мисията невъзможна: Разпад“, която е с бюджет от 178 млн. долара, през миналата година отчете рекордни приходи не само в САЩ, но и в световната бокс офис класация. Приходите от американския пазар са малко над 220 млн. долара, докато приходите от билети в останалата част от света надвишиха 791 млн. долара.

Ще се завърне и Кристофър Маккуори, отново като режисьор и сценарист, с което носителят на наградата „Оскар“ за „Обичайните заподозрени“ ще отбележи четири поредни „Мисията невъзможна“ части като режисьор и сценарист.

Печалбата от всички шест филма от поредицата пък са огромни - серията е спечелила 1.1 млрд. долара от прожекции в САЩ и над 3.5 млрд. долара от прожекции в световен мащаб. С други думи, докато приходите от билети идват, Холивуд ще продължава да прави филми и няма невъзможни неща пред това.

Ау, това няма да свърши добре (ВИДЕО)

---

Китайци откраднаха перла от короната на PlayStation

Тагове:
Още от Play