Имайки предвид, че Aquaman се превърна в многомилионен хит, не е изненада, че Warner Bros. иска да види подводния супергерой в повече филми. Докато директното продължение на филма все още е далеч на хоризонта, изглежда, че всички основни играчи в проекта могат да направят кратка почивка, докато бъде заснет спин-оф. За целта Warner Bros. е наел сценаристите Ноа Гарднър и Ейдън Фицджералд, които да подготвят история с елементи на хорър, която акцентира върху Trench – смъртоносните подводни създания, които тормозеха главния герой и неговата любима Мера в Aquaman.    

Продуцент на филма ще бъде режисьорът на Aquaman Джеймс Уан, а бюджетът ще бъде по-скромен от това, което обикновено получава един филм по комиксите на DC.

Тези морски чудовища всъщност са доста нови персонажи от вселената на Aquaman и се появяват едва през 2011 г. Те са били част от кралство на Атлантида, но когато тя потънала, се превърнали в кръвожадни чудовища.

Повече подробности за новия филм засега нямаме, но се знае, че в него няма да участват титулярите от Aquaman. Припомняме, че двойката Гарднър-Фицджералд преди това написаха сценарий за подводен трилър на име The Volos.

Изненадай любимия с дигитален подарък: Windows и Office лиценз от GoodOffer24 

---

Motorola представи moto g7 plus и g7 power в България. И двата размиват граници (СНИМКИ)

Още от Play