Продължението на „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ ще тръгне по големите екрани след малко повече от година и половина, но вече знаем името му. Това се случи благодарение на Том Холанд, който отново ще облече знаменития червен костюм. Холанд публикува видео в Instagram, в което се вижда заглавието „Спайдър-Мен: Далеч от дома“ (Spider-Man: Far From Home). Да можеше да направи същото и за "Отмъстителите 4"...

Този уикенд Холанд присъства на Ace Comic-Con в Сиатъл с още няколко от актьорите от вселената на Marvel – Том Хидълстън, Антъни Маки и Елизабет Олсън. Във видеото, което е записал по време на събитието, Холанд споделя, че до съвсем скоро и той, като нас, не е знаел почти нищо за следващия Спайдър-Мен. Това се е променило в момента, в който е получил сценария на филма (голяма изненада). Казвайки това, той демонстративно показва iPad-а си, откъдето всъщност може да видим и заглавието.

 „Далеч от дома“ е подходящо име за филма. През април месец президентът на Marvel Кевин Файги сподели, че снимките ще започнат през юли в Лондон. Причините за това са, че Питър Паркър (Спайдър-Мен) ще прекара известна част от филма извън Ню Йорк – далеч от дома. Почти нищо друго не знаем за продукцията, освен че Джейк Джилънхол почти сигурно ще играе ролята на злодея Мистерио (Mysterio). Премиерата ще е през март 2019 година.

Тагове:
Още от Play