Като поредица Doom традиционно ни дава добри заглавия, но подобно на повечето киноадаптации по игри, филмите по нея не са особено впечатляващи. Първият такъв филм излезе през 2005 г. и макар да включваше Скалата в една от първите му екшън роли, беше доста посредствен. С изключение на една готина сцена от първо лице в края на филма, в него нямаше нищо забележително, но и самата тя изглежда остаряла по днешните стандарти.

Е, през 2019 г. ще излезе нов филм по Doom и сега имаме първия официален трейлър за него. Лошото е, че той не вещае нищо добро, за което свидетелства фактът, че продукцията няма да има кинопремиера, а ще излезе направо на DVD.  

Добре поне, че филмът ще запази Ада като тематична локация, която липсваше в предната лента. Истината е, че ранните DOS игри от поредицата Doom не бяха особено страшни с пикселизираната си графика и едва Doom3 внесе известен хорър елемент. В този смисъл се надяваме, че новият филм, който се нарича Doom: Annihilation, ще може да улови страшничката атмосфера на по-новите части.

Вижте трейлър по-долу и преценете дали ще имате място за още едно заглавие във вашия киноафиш.

 

Тагове:
Още от Play