Главен редактор
Никола Папукчиев

17 години в света на технологиите са напълно достатъчно да те накарат да се замислиш за преориентиране, освен ако не си израстнал с dial-up модеми, мишки с колелце и 5.25” дискети.
Автор от първите броеве на списание HiComm, редактор, отговорен редактор и един от създателите на hicomm.bg.
От 2019 се завърна в екипа на HiComm като управляваш партньор, отговорен за процеса на преминаване към основно видео съдържание.
Фен на високата резолюция, отиващите си V12 и на AI във всичките му форми.

Социални мрежи
Редактор
Юлиян Арнаудов
Универсален войник. Пише за технологии, телекомуникации и наука от 2010 г., а танцува брейк от 2002 г. Почти буквално закърмен с компютърни игри. Когато не се занимава с журналистика или търка пода, си пада по филми, разнообразна музика и убива време с готини гейм заглавия. Представител едновременно и на Тъмната, и на Светлата страна на Силата, в търсене на баланс. Но това сигурно ще стане в една далечна галактика...
Социални мрежи
Редактор
Цветомира Панчева
Wordsmith, еscapist, editor, socially awkward ninja, believer. Нещотърсач и креативен супергерой под прикритие. Писателските ми изблици можете да четете в сп. HiComm, на сайта на hicomm.bg и в няколкото-ми-блога, наръсени из мрежата в хаотичен и напълно свободен от ограничения вид.
Социални мрежи
Редактор
Стефан Банков

Единственото, което обичам повече от това да пиша за автомобили, е да ги карам.

Социални мрежи
Автор
Иван Първанов
Lover of movies and video games, writer of words.
Социални мрежи
Редактор
Вирджиния Кирова

Любопитко. Толкинист. Заклет меч на дома Ланистър. Абсолютен гейминг сноб, псевдо гейминг интелектуалец и RPG lover. CDPR и Bioware фенбой(или фенгърл?). Горд член на The Glorious PC Master Race. Ценител на custom build машини, механични клавиатури и яките гейминг и аудио слушалки. Бъбри си с косплейъри, гейм разработчици и комикс художници по света и у нас.

Социални мрежи
Сътрудник
Виктор Джамбов

"Според Пътеводителя има чалъм в летенето — обясни Форд, — или по-скоро се иска умение. Умението се състои в това да се научиш да се хвърляш на земята и да я пропускаш." Истината е, че можем да се научим на толкова много, а днес технологиите го правят все по-достъпно. Отговорността как ги използваме е наша. Съвсем естествено обожавам технологиите и силата, която ни дават, обожавам популярно кино, обичам конзолните игри и имам около 42 000 минути в Spotify за 2018 година (не мога без музика). Бивш главен редактор на HiComm.bg, настоящ на TechGeek.bg и ководещ на технологичния подкаст Транзѝстор.

Социални мрежи
Редактор
Лидия Захариева

Псевдо фотограф(ка) и китарист(ка). Обожава Италия, Ван Гог, Маркес и хамаци. Не функционира правилно, когато не е пътувала отдавна. През останалото време учи физика или поне се опитва.

Социални мрежи